Відгуки про магазин

Середня оцінка магазину
5
Загальна кількість оцінювачів: 10
5 10x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
Любов
06.04.2021
Загальна оцінка магазину
Оцінка сайту
Шукала вітаміни вже довший час, ніде не було, тому замовлення зробила навгад і була дуже вражена оперативністю і швидкістю виконання замовлення. Дуже сподобався сайт, задоволена всім. Дякую.
Відповідь магазину

Дякую за позитивний відгук.<br /><br />
З повагою, команда магазину Medhouse

Людмила
30.03.2021
Загальна оцінка магазину
Оцінка сайту
Замовляла дитячі вітаміни на цьому сайті вперше. Роботою магазину задоволена. Після замовлення відправили одразу ж і надійшло на наступний день. Щодо вітамінів, поки що нічого не можу сказати. Вживати тільки почали (і ці вперше), результату будем чекати. Але дитині смак подобається. Магазин рекомендую, дякую.
Відповідь магазину

Дякую за позитивний відгук.
З повагою, команда магазину Medhouse

Людмила
18.03.2021
Загальна оцінка магазину
Оцінка сайту
Доброго дня.

Дякую за швидку доставку дитячих вітамінів SWISS ENERGY. Дуже приємно було отримати подарунок разом із замовленням.
Відповідь магазину

Дякую за позитивний відгук.
З повагою, команда магазину Medhouse

Оксана
30.12.2020
Загальна оцінка магазину
Оцінка сайту
Добрый вечер.Спасибо за быструю доставку и за подарочки!Буду обращаться ещё.Очень вам благодарна!
Відповідь магазину

Спасибо за положительный отзыв, мы стараемся для Вас :)
С уважением, команда магазина Medhouse

Ірина
10.11.2020
Загальна оцінка магазину
Оцінка сайту
Магазин дуже класний !!!! Швидко відправили замовлення, ціни взагалі приємно здивували і порадували .Дякую за подаруночки. Прекомендувала всім своїм знайомим.
Відповідь магазину

Спасибо Ирина за положительный отзыв, мы стараемся для Вас :)
С уважением, команда магазина Medhouse

Наталья
06.09.2020
Загальна оцінка магазину
Оцінка сайту
Спасибо большое за быструю доставку. Отдельная благодарность за подарочек. Буду заказывать и дальше
Відповідь магазину

Спасибо за положительный отзыв, мы стараемся для Вас :)
С уважением, команда магазина Medhouse

Анастасия
31.08.2020
Загальна оцінка магазину
Оцінка сайту
Спасибо за качественный товар, вежливое обслуживание и своевременную доставку!!!Отдельное спасибо за подарочек.
Відповідь магазину

Здравствуйте, Анастасия!

Спасибо за положительный отзыв)
Довольный клиент - это главная ценность для нас.

С уважением, команда магазина Medhouse.

Надія
27.08.2020
Загальна оцінка магазину
Оцінка сайту
Замовляю вже не вперше. Хочу сказати окремо, дякую, співробітникам за такі приємні і дуже корисні подарунки, також хочу відмітити їхню оперативність та любязність. Замовляю в основному вітаміни SWISS ENERGY найнижчі ціни за таку високу якість!!!
Відповідь магазину

Спасибо за положительный отзыв, мы стараемся для Вас :)
С уважением, команда магазина medhouse

Алина
07.08.2020
Загальна оцінка магазину
Оцінка сайту
Добрый день, доставка удивила своей скоростью. Всем спасибо за обслуживание и неожиданные подарки, приятно. Просьба расширить ассортимент продукции Swiss Energy в Вашем интернет-магазине, у них хорошее качество. Спасибо.
Відповідь магазину

Спасибо за положительный отзыв, мы стараемся для Вас :)

С уважением, команда магазина medhouse

Виталий
29.07.2020
Загальна оцінка магазину
Оцінка сайту
Похоже я стану постоянным покупателем,

Спасибо за положительные эмоции.
Відповідь магазину

Спасибо за положительный отзыв, мы стараемся для Вас :)

С уважением, команда магазина medhouse